Kävästiin Tarun kans Podhalanskiyhdistyksen kevätpäivillä Janakkalassa 15-16.5. Näin pitkämatkalaisina lähettiin matkaan jo perjantaina ja saavuttiinkin perjantai iltana paikalle ensimmäisinä. Leirikeskuksessa oli oikein ystävällinen vastaanotto ja saimme oman huoneen minne majoittua. Lauantai aamuna sitten kun muitakin alkoi paikalle tulla, oli Taru vähän sitä mieltä että tämähän on muuten meidän reviiriä, mitäs te muut tänne tuletta. Taru kuitenkin lopetti vahtimisen kun hoksasi että porukkaa lappaa tulemaan enemmälti.

Lauantaina oli sitten ohjelmassa koulutusta, luento, luonneprofiilitestausta , nuotio ilta ym. Minulla oli yksi koulutusjakso, Rally-tokon ohjaus. Päivä oli todella lämmin ja sekä koirilla että ihmisillä loppui kyllä puhti melkoisen nopsaan auringonpaahteessa. Mutta päästiin kokeilemaan kuitenkin tätä hauskaa lajia. Luonneprofiilitestausta oli kiva seurata, ei ollut yhtään samanlaista koiraa testissä. Kiva oli myös huomata kuinka paljon testi kertoo, se nimittäin kertoi kyllä kaiken ainakin Tarun osalta. Taru nimittäin osallistui luonneprofiili testaukseen ja hyvinhän se testi meni. Testistä myöhemmin sitten lisää...

Sunnuntaina oli sitten yhdistyksen kokous jossa muunmuassa palkittiin vuoden 2009 näyttelypodhalanskit. Kevätpäivät oli kiva tapahtuma ja oli mukava nähdä ja tutustua uusiin ihmisiin ja koiriin.

Taru tarkkailee... =)

Tulevana viikonloppuna jälleen tapahtuu... Lähdetään Ritvan kanssa Venäjälle näyttelyyn ja otetaan sinne Taru ja Aatu mukaan. Hauska käydä kattelemassa millaisia ne Venäjän koiranäyttelyt on. =) Venäjän matkasta lisää sitten kun reissu on tehty.  Ja onhan tässä tulossa vähän muitakin matkoja. Seuraavaksi Venäjän jälkeen on ohjelmassa Viron Voittaja 2010 näyttelyt ja siellä on ilmoittautuneena koko näyttelyyn kaksi podhalanskia, Taru ja Aatu. Ja tämän jälkeen pieni huili ja matka kohti Tanskan Maailmanvoittaja 2010 näyttelyä jossa onkin koiria sitten enemmälti. =) Kuulumisia reissuilta kirjailen tänne blogiin.