Vuoteen 2010 mahtuu paljon kaikenlaista. Ensimmäistä kertaa innostuttiin lähtemään ulkomaille näyttelyihin ja kärpänen tais purasta pahemman kerran...  Ulkomaan näyttelyitä tuli käytyä sitten useampia. Ja mitä hienoa sieltä löysimmekään kesällä...Tanskan Maailmanvoittajasta löytyi Panun kasvattaja. Niinpä lähettiin Tanskaan jälleen parin viikon kuluttua uudelleen. Olemme saaneet upean ja ihanan persoonallisen koiran Henrikiltä ja Annemarielta. Paljon on mukavia muistoja reissuilta ja kyllä on mahat kipeänä naurettu näilläkin reissuilla.  

Näytttelyissäkin on tapahtunut ja paljon. Tarusta tuli Viron Muotovalio ja Viron Voittaja 2010. Samaten Tarusta tuli Venäjän Muotovalio ja valionarvon vahvistuskin tuli postissa juuri joten alkuvuodesta saadaan Suomen kennelliittoon vahvistettua.

Tarun pennut kävi myös ensimmäiset viralliset näyttelyt eikä yhtään hullummin ole mennyt.  Tässä parhaita saavutuksia:

Nella: 4 x Sert, 3 x VSP

Miska: 2 x Sert, 1 x VSP, 1 x ROP

Lumi: 1 x Sert, 1 x Vara-Cacib

Ja Aatu onkin sitten menestynyt niin hienosti että rivi on pitkä...

Aatu: 1 x ROP-Pentu, 1 x KP, 9 x Sert, 3 x Vara-Sert, 2 x Cacib, 6 x ROP ... Ja ulkomailla näyttelyissä on mennyt sitten näin: 4 x Jun Sert, 4 x Jun ROP, JUN BIS 2, 3 x Sert, 3 x Cacib ja 7 x ROP. Titteleitäkin on pojalle ropissut ja paljon. Viron Juniorvoittaja 2010, Viron Voittaja 2010, Viron Junior Muotovalio, Baltian Voittaja 2010, Nevsky Voittaja 2010, RKF-Voittaja 2010 ja vahvistusta vielä odotellaan Venäjän Junior Muotovalion sekä Venäjän Muotovalion arvoille. Kyllä on pojjalla ollut voitokas ja mahtava vuosi. SUURET ONNITTELUT RITVA JA JENNA !

 

Lonkka ja kyynär kuvissa on myös käynyt 3 kasvattia.

Nellalla: lonkat A/A ja kyynärät 0/0

Miskalla: lonkat A/A ja kyynärät 0/0

Aatulla: lonkat B/B ja kyynärät 0/0

Tervettä porukkaa!

 

Kiitos kaikille kasvattiemme omistajille! Meillä oli hieno vuosi. Ensi vuonna jälleen tavataan koiramaisissa merkeissä.

Pian vaihtuu uusi vuosi ja tulee taas uudet kujeet. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA KAIKILLE BLOGIN LUKIJOILLE !