4-6.6.2010 oltiin sitten reissussa Virossa. Matka taittui samaisella linja-autolla kuin Venäjälle. Tälläkertaa kyytiläisiä oli vain huomattavasti vähemmän ja autossa oli enemmän tilaa. Perjantaina lähdettiin Vaasasta matkaan klo 14.00 ja illaksi saavuttiin Helsinkiin satamaan. Kyytiläisiä poimittiin matkalta mukaan. Parin tunnin laivamatkan jälkeen oltiin hotellilla lauantaina klo 00.30.

Yövyimme Tallinnassa Susi hotellissa.

Aamusta 7.00 oli sitten ohjelmassa koirien pakkaaminen autoon ja aamiainen minkä jälkeen lähtö näyttelyalueelle. Me jätimme lauantain näyttelyt väliin koska koiriemme vuoro oli sunnuntaina. Lauantaina levättiin, shoppailtiin, ulkoiltiin ja pidettiin koirille seuraa. Ensimmäisen kerran käveltiin kauppakeskukseen, mutta takas ei enää laiskat suomalaiset jaksaneet lampsia vaan otettiin taksi. Taksikyyti oli niinkin hurjan kallis että maksoi 3 euroa. Tämän jälkeen ajeltiinkin vain sitten taksilla.  Lauantai siinä vierähti nopsaan kun ohjelmaa kehiteltiin sopivasti.

Aatu ottaa rennosti hotellilla.

Ja keksi ihan omaperäisen juomatyylinkin jottei tarvi pehmosista sängyistä luopua.

Sunnuntaina sitten oli taas klo 7.00 ohjelmassa koirien autoon pakkaaminen, aamiainen ja näyttelyyn lähtö. Näyttelypaikalla oltiin 8 aikaan. Kuskattiin tavarat näyttelyalueelle, pystytimme teltan ja haimme koirat linja-autosta odottelemaan omaa vuoroaan. Kehä oli klo 12.15.

Aatu kehässä. Tämä oikealla näkyvä kehätoimitsija piti kehässä tiukan kurin ja komensi myös kuvaajan kauemmas.

 

Aatu tulokset oli: Junior Serti (JUN SERT), Juniorluokan Rotunsa Paras (JUN ROP), Viron Juniorvoittaja 2010 (EE JW-10), Rotunsa Paras (ROP) ja 

[[split]]

Viron Voittaja 2010 (EE W-10)

Ja Tarun tulokset oli: Serti, Cacib   -> Viron Muotovalio (EE MVA), Vastakkaisen Sukupuolen Paras (VSP) ja Viron Voittaja 2010 (EE W-10) 

 

Junior ryhmäkehässä olikin sitten enemmälti porukkaa.  Iso kehä oli ihan täynnä koiria. Ensimmäiseksi ja toiseksi kehässä tuli afgaani ja villakoira. Kehässä oli siis koko näyttelyn juniorvoittajat.

Ryhmäkehien jälkeen sunnuntaina lähdettiin sitten kotimatkalle 16.30. Linja-autolla satamaan, laivalla yli ja jälleen linja-auton kyytiin. Vaasassa oltiin takas 02.30 ja tavaroiden lastaamisen jälkeen alkoi omalla autolla kotimatka kohti Kalajokea. Kotona olin sitten maanantaina 06.00.

Meillä oli jälleen upea reissu! Ja kotiin tuomisina monta titteliä.   Kiitos Ritva ja Aatu matkaseurasta! Teidän kans on mukiava reissata. 

[[split]]

Seuraavana koitoksena Tanskan Maailmanvoittaja näyttelyt juhannusviikolla.